Mașina unor miri, implicată într-un accident rutier

0
871

Duminică seara, în sensul giratoriu de pe strada Cireasov, din Slatina a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. În mașină, se aflau doi miri ce se indreptau spre local, unde ii asteapta nuntasii. Mireasa este si insarcinata, in cateva luni.

“Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Slatina au stabilit faptul că un bărbat, de 51 de ani, din comuna Curtisoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crișan, din municipiul Slatina, la intersecția cu strada Cireașov, nu s-ar fi asigurat corespunzător când a pătruns în sensul giratoriu și a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

În urma testării cu aparatul alcooltest, în cazul conducătorului autoutilitarei a rezultat o concentrație de 0,18 mg/Litru alcool pur în aerul expirat. Conducătorul autoturismului nu se afla sub influența alcoolului.

O tânără, pasageră în autoturism, a fost transportată la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri medicale.” se arată într-un comunicat de presă.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.