Senatorul Siminica Mirea, alături de români

0
139

Senatorul de Olt, Siminica Mirea este omul faptelor. Parlamentarul a ales să voteze rectificarea bugetară în Parlament pentru a fi sigură că românii vor avea parte de o creștere reală a calității vieții.
”V-am obișnuit să fiu alături de oameni, departe de disputele politice specifice campaniilor electorale. Oamenii au nevoie de măsuri, de soluții și de sprijin în această perioadă dificilă! Astfel, mă implic și am ales să votez rectificarea bugetară în Parlament pentru a fi sigură că românii vor avea parte de o creștere reală a calității vieții.
Mai exact, voi vota amendamentele care prevăd:
– Majorarea salariilor profesorilor și creșterea cu 40% a punctului de pensie, așa cum prevede legea
– Suplimentarea bugetelor locale cu 1 miliard de lei
– Majorarea bugetului StartUp-Nation pentru a fi plătite facturile antreprenorilor
Și, pentru că am fost o persoană transparentă pe tot parcursul carierei mele, am să vă explic motivele pentru care aceste măsuri sunt atât de importante în perioada următoare.
Așadar, consider că este absolut necesar ca fiecare primar să se poată gospodării în mod autonom, fără a fi dependent de alocarea discreționară a resurselor de către Guvern! În plus, pensionarii au nevoie de o creștere considerabilă a calității vieții lor, mai ales că mulți dintre aceștia își cheltuie întreaga pensie pentru medicamente și mâncare de proastă calitate. Legea trebuie respectată și în cazul celor mici, iar alocațiile trebuie dublate pentru a le oferi o șansă reală să aibă parte de o viață liniștită!
Ar fi multe de adăugat, dar am să mă opresc, pentru moment, aici. În schimb, n-o să mă opresc niciodată din a lua decizii sau a susține proiecte care vin în sprijinul tuturor cetățenilor. Așadar, repet ceea ce v-am spus încă de la începutul postării, voi vota amendamentele din rectificarea bugetară pentru că am convingerea că aceasta este soluția potrivită pentru cetățenii acestei țări!” a declarat senatorul.