Rusănești: Bărbat, reținut, după ce a lovit o mașină de poliție. Era băut și nu avea permis

0
319

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au reținut, miercuri, 16 septembrie, pentru 24 de ore un bărbat care a condus fără permis de conducere și sub influența alcoolului. Grav este că acesta a lovit autospeciala de serviciu și a fugit de la fața locului.

„La data de 16 septembrie 2020, în timp ce supravegheau traficul rutier, polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui bărbat care se deplasa pe strada principală, din comuna Rusănești. La vederea polițiștilor, conducătorul auto a efectuat manevra de mers înapoi și a acroșat autospeciala de poliție, după care a fugit. În urma evenimentului au fost produse doar pagube materiale”, au precizat reprezentanții IPJ Olt.

Bărbatul are 32 de ani și este din Rusănești. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat o concentrație de 1,35 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia cu propuneri legale.

Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de  distrugere, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și  refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge .