Cultură de cannabis, descoperită la Găneasa

0
814

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt au efectuat, marți și miercuri, percheziţii domiciliare în Olt și Argeș, într-un dosar de trafic şi consum ilicit de droguri.

Oamenii legii au descoperit la Găneasa două culturi de cannabis, iar în Argeș plantele ilegale erau ascunse într-o cultură de viță de vie.

Polițiștii au precizat că plantele urmau să fie comercializate ulterior.

„În timpul perchezițiilor, polițiștii au descoperit într-o locuință, în comuna Găneasa, o cultură indoor de cannabis, formată din 15 plante, în diferite stadii de creștere. Totodată, în comuna Stolnici, județul Argeș, au fost descoperite 29 de plante de cannabis în ghivece, ce ar fi fost ascunse într-o cultură de viță de vie. În urma activităților, au fost ridicate semințe de cannabis, material vegetal uscat de culoare verde-oliv, grindere, diferite recipiente pentru prepararea drogurilor și un cântar de mare precizie. Din cercetări a reieșit faptul că plantele de cannabis ar fi fost cultivate în vederea comercializării ulterioare. Doi bărbați și o femeie au fost conduși la sediul poliției, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.