VICTOR PONTA, TURNEU ELECTORAL ÎN OLT. CE A DECLARAT FOSTUL PREMIER AL ROMÂNIEI

0
806

Victor Ponta a efectuat, marți, un turneu electoral în judeţul Olt unde s-a întâlnit cu activul de partid, membrii şi simpatizanţii Pro România din localităţile Scornicești, Slatina, Drăgănești-Olt și Caracal.

 Fostul premier a fost însoțit de prim- vicepresedintele PRO ROMÂNIA, fostul ministru al Sănătății Nicolae Bănicioiu, președintele PRO România Olt, deputatul Mihai Niță, fostul secretar de stat la Ministerul Muncii, Teiu Păunescu, candidatul PRO România Slatina pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ, Marius Bălașa, candidați, dar și simpatizanți ai partidului.

Victor Ponta a poposit mai întâi la Scornicești, unde s-a întâlnit cu membri ai partidului și cu alegătorii, pentru susținerea candidatului Pro România la funcția de primar al orașului, Ion Prioteasa. În jurul prânzului, liderul PRO România a susținut la Casa Tineretului, din Slatina, o conferință de presă.

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat: Sunt astăzi (n.r. marți) la Slatina, am fost la Scornicești, merg la Caracal pentru că Pro România prinde rădăcini și în județul Olt și prinde rădăcini bune, sănătoase. Vreau să-i urez succes lui Marius Bălașa, candidatul nostru pentru funcția de primar la Slatina pentru că este tânăr, este în forță și știu că într-adevăr și-a dedicat mulți ani pentru municipiul Slatina și în dorința de a schimba în bine multe lucruri care trebuie schimbate. La fel este la Caracal, la fel la Scornicești, la fel la Drăgănești-Olt, vorbesc de localitățile mai mari și să spun că deși tot sistemul a fost făcut ca în afară de PSD și PNL să nu mai poată să facă nimeni nimic în alegeri în România , Pro România are candidați foarte buni. Facem campanie, evident păstrăm toate regulile și încercăm să ne protejăm și pe noi și pe cei cu care vorbim în această campanie pentru că Pro România este un proiect pe termen lung. Nu este doar pentru 27 septembrie, nu a fost doar pentru europarlamentare anul trecut sau prezidențiale ci pentru că vrem în perioada următoare chiar dacă vom fi în opoziție, că așa se crește în opoziție să arătăm ce greșete guvernul, să arătăm ce ar trebui făcut și să încercăm să punem umărul ca România să treacă mai ușor peste criza din 2021 decât am trecut în 2010. Dacă oamenii au uitat cum a fost 2010-2011, din păcate o să ne reamintim. Văd aceleași greșeli, nu sunt bani, aia nu putem, dar în același timp aceleași afaceri, aceleași aranjamente și în 2012  eu și o parte importantă dintre cei de aici am arătat că totuși România poate fi scoasă din criză. Sper ca în 2022-2023 românii să sufere mai puțin și să ieșim mai repede și mai ușor din perioada de criză. Sunt convins că în Olt sunt mulți oameni care au votat cu Victor Ponta, sunt convins vor fi mulți oameni care vor veni alături de echipa Pro România și am încredere că v-am zis prindem rădăcini, punem o fundație pe care construim în viitor în județul Olt și în toată țara, a declarat Ponta.

Întrebat de redactorii Gazeta Oltului câte primării și-a propus PRO România să câștige în județul Olt la alegerile din 27 septembrie, fostul premier a răspuns extrem de sincer: Eu vă spun adevărul. Până pe 27 septembrie Pro România nu are nicio primărie și niciun consilier că nu am candidat. Cei care au mai venit la noi știți bine și-au pierdut mandatul sau oricum nu sunt considerați aleși Pro România, așa încât de la zero o să creștem. Alții care au luat foarte multe primării și consilii în 2016 probabil or să scadă. Eu îmi doresc un singur lucru: sigur vreau să fim în consiliu județean, vreau să avem primării, dar îmi doresc mai ales să formez o echipă pe care să se construiască pentru 2024 și în 2024  vreau ca Pro România să fie primul partid din România la alegerile europarlamentare, la alegerile locale, la alegerile parlamentare și la prezidențiale. Știți că în 2024 o să avem patru alegeri în șapte luni de zile. Pentru mine această bătălie din 27 septembrie este o bătălie de etapă pentru ceea ce construim. Și cea din decembrie va fi la fel”, a conchis liderul PRO ROMÂNIA