Ministrul Muncii, înjurat ca la ușa cortului

1
604

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a postat pe pagina sa de socializare mai multe imagini cu mesaje pe care le-a primit pe telefonul personal. Limbajul folosit de către expeditor este unul vulgar, ministrul liberal spunând că printr-o astfel de campanie se incită la ură.

„Numărul meu de telefon a fost folosit ieri pentru a incita la ură. Văd coordonarea între mai mulți politicieni pe acest subiect. Cu acest mod agresiv de a face politică – care începe într-o parte a presei și duce până la PSD și foști PSD-iști, foști PRM-iști – lupt în politică. (…) De ieri sunt înjurată la comandă. Se numește incitarea la ură. Aici ne împinge PSD pe toți cei care muncim cinstit în această țară – să fim înjurați. (…)”, a scris ministrul pe pagina sa de socializare.

Politicianul spune că își va păstra public numărul de telefon, pe care îl are de foarte mulți ani.

„Ce fac eu cu numărul de telefon este decizia mea. Costurile pentru factura de telefon sunt acoperite de mine, nu de minister ca în cazul altor demnitari/șefi de instituții care au acest drept, de altfel. Oamenilor civilizați din această țară le-am răspuns personal la telefon, în măsura în care îmi permitea programul. Când nu puteam răspunde, cineva din echipa mea prelua mesajul și problema. Am primit cele mai utile informații despre disfuncționalitățile din sistemul de stabilire sau de plată a pensiilor, despre lipsa de reacție a ITM-urilor la sesizările oamenilor, despre necesitatea digitalizării sistemului de primire a documentelor pentru diferite prestații. Sute, dacă nu mii de întrebări, inclusiv mesaje de mulțumire pentru plata Șomajului Tehnic. Nu regret decizia mea de a păstra public numărul personal de telefon după ce am devenit ministru. Am deschis ministerul către cetățeni cum nu a făcut-o nimeni în 30 de ani. Cei care mă cunosc știu că am același număr de telefon de ani de zile. Chiar nu vreau să mă schimb, indiferent de funcția pe care o ocup”, a mai scris ministrul pe pagina sa de socializare.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Adevarul este ca tipa este „plopista”! Limbajul nu este corect, dar dansa a infuriat poporul, la ce se astepta! Incalca legi, no intereseaza viata saracilor. Nimic, doar sa-i multumeasca pe orban si iohannis, care numai starea si nivelul de trai al romanilor nu-i intereseaza. Vai de acest popor, dar isi merita soarta, caci doar ei i-au votat. Acum sa rabde!

Comentariile sunt închise.