DIRECŢIA REGIONALĂ DE STATISTICĂ OLT FACE ANGAJĂRI

0
946

Direcția Regională de Statistică (DRS) Olt organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (octombrie 2020 – 31.12.2021) a cinci funcții contractuale de execuție, vacante. Mai exact, este vorba despre două posturi de expert, debutant, două posturi expert, grad I și un post expert, grad II.

Pentru a ocupa aceste posturi candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul: științe sociale, științe inginerești, matematică, științe ale naturii și vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de expert, grad II – 6 luni și expert, grad I – 5 ani. Pentru postul de expert debutant nu se cere vechime.

Concursul se va organiza pe 30 septembrie 2020, ora 10.00 (proba scrisă), iar interviul pe 5 octombrie, de la aceeași oră. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 22 septembrie 2020, ora 15.30.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a instituției. Relaţii suplimentare se obţin la sediul DRS Olt din Slatina, strada Ana Ipătescu, numărul 4A, judeţul Olt, telefon: 0249.438.020.