FOTO. George Brînaru, lansat oficial în cursa pentru Primăria Scornicești. Oprescu: „Administrația PNL a întors spatele comunității”

1
555

Social democratul George Brînaru a fost lansat oficial în cursa pentru Primăria Scornicești. La evenimentul ce a avut loc joi, 27 august, au fost prezenți președintele CJ Olt, Marius Oprescu, deputatul Marius Iancu, dar și președintele Organizației PSD Scornicești, Cătălin Ușurelu.

Misiunea lui George Brînaru la Primăria Scornicești pare a fi una dificilă, însă programul propus pentru transformarea orașului este unul solid, aflat puternic în antiteză cu lipsa de viziune a actualei administrații, care nu a făcut nimic în ultimii ani.

„Este timpul să reconstruim împreună orașul, să oferim locuitorilor un trai mai bun. Scornicești trebuie să fie un oraș dezvoltat, cu infrastructură de calitate, un oraș cu servicii publice de calitate. Scornicești trebuie să redevină un oraș în care tinerii să-și dorească să rămână. Candidez la funcția de primar, pentru că Primăria Scornicești și-a uitat scopul, acela de a-i mulțumi pe locuitorii orașului. Scornicești merită mai mult, este nevoie de un aer proaspăt și sănătos la primărie. Scornicești are nevoie de un primar puternic, nu unul de fațadă. Până astăzi am avut instabilitate, indecizie, viclenie, duplicitate, populism, minciună. Vă propun în locul acestora un om loial comunității și crezului său de a reconstrui orașul și o echipă PSD determinată și performantă. Programul de guvernare PSD este unul realizabil, adaptat nevoilor comunității. Acesta este conturat în jurul următoarelor probleme: măsuri realiste de infrastructură, reformarea serviciilor de utilități publice și extinderea rețelelor de utilități, atragerea de investitori și crearea de locuri de muncă, renașterea vieții sociale a orașului prin organizarea de evenimente publice, muzicale, sportive, culturale, amenajarea de spații verzi, parcuri și piste pentru bicicliști, sprijinirea educației”, a spus Brînaru în fața susținătorilor săi.

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a precizat că toate comunitățile mici au fost afectate de criza ce a fost generată de pandemia de coronavirus. În acest context, administrația locală din Scornicești nu a intervenit, ci dimpotrivă a întors spatele oamenilor.

„Anul 2020 a fost un an greu, încercat de această pandemie, din pandemie am dat în criză economică, iar aceste lucruri se simt în toată țara. În comunitățile mici, așa cum este Scornicești, criză se simt puternic. Astfel, era nevoie de intervenția administrației publice locale, administrație ce a lipsit cu desăvârșire la Scornicești. Administrația PNL a întors spatele comunității, în toată această perioadă nu a făcut nimic, a dat dovadă de incompetență și incoerență în tot ceea ce a făcut în administrația publică locală. Este momentul schimbării, iar schimbarea trebuie să plece de aici, cu George Brînaru primar. Noi, PSD, am venit cu această ofertă pentru oamenii din Scornicești în baza unor studii sociologice bine făcute. George este un om onest, un om dedicat care are experiența necesară în administrația publică ca să redea imaginea Scorniceștiului – dintr-un oraș încremenit în anii 80 în unul modern și european”, a spus Oprescu.

Președintele CJ Olt a mai precizat că într-un sondaj realizat în urmă cu două săptămâni oamenii din Scornicești s-au arătat dezamăgiți de actuala conducere de la nivelul primăriei.

„Acum două săptămâni, un sondaj făcut în Scornicești arată că 70 la sută din oameni sunt nemulțumiți de direcția în care se îndreaptă localitatea. Acest lucru spune multe despre această administrație PNL-istă. În același sondaj, 66 la sută sunt foarte nemulțumiți și nemulțumiți de actuala conducere a primăriei. Sunt convins că George va fi un primar bun al orașului Scornicești”, a adăugat Oprescu.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.