Emil Moț: „PSD-ul va câștiga aceste alegeri nu numai aici la Olt, dar și în țară”

1
340

Liderii social democraților olteni sunt optimiști cu cinci săptămâni înaintea alegerilor locale.

Prezent sâmbătă, 22 august, pe Dealul Grădiște din Slatina, la Congresul Extraordinar, președintele executiv al PSD Olt, Emil Moț, a precizat că social democrații trebuie să intre în alegeri cu o conducere statutară. Moț este convins că PSD va câștiga alegerile locale nu numai în Olt, ci și în țară.

„Într-adevăr este ceva nou. Este ceva nou și pentru noi, dar și pentru toată lumea, dintr-un singur motiv. Partidul Social Democrat trebuia să intre în aceste alegeri cu o conducere statutară, este principalul motiv pentru care am decis să facem acest Congres, a decis conducerea interimară și noi toți am fost de acord. PSD-ul va câștiga aceste alegeri nu numai aici la Olt, dar va câștiga și alegerile locale din țară. Avem nevoie de o conducere statutară ca să putem să intrăm cu toate forțele în aceste alegeri. Pentru asta le doresc succes celor care candidează astăzi (sâmbătă n.r.) și să câștigăm alegerile”, a declarat Emil Moț, președintele executiv al PSD Olt, primar al municipiului Slatina și candidat pentru un nou mandat.

Întrebat de ce este nevoie de Marcel Ciolacu la președinția PSD, Emil Moț a spus: „A reușit în această perioadă, după părerea mea, să țină partidul unit, împreună cu conducerea de la București, și va reuși, o să vedeți, să câștige alegerile locale. Din punctul nostru de vedere, noi îl susținem aici la Olt, împreună cu echipa dânsului, cu senatorul Paul Stănescu. Le doresc succes în continuare”, a adăugat Moț.

Și președintele PSD Olt, Marius Oprescu, este convins că scorul partidului la alegerile din 27 septembrie se va apropia de cel din 2016.

„Sunt convins că vom obține majoritatea singuri pe votul politic, pentru că acela este votul din Consiliul Județean și sunt convins că vom obține majoritatea primarilor de orașe, municipii și comune din județul Olt. N-aș vrea ca să dau un pronostic exact, noi avem studii sociologice, ne-am propus un target apropiat de cel din 2016, un target realizabil pe care sunt convins că îl vom face, cred că este prematur și nu vreau să dau o notă de aroganță dacă spun aceste lucruri pe care noi ni le dorim și cred că le putem realiza”, a spus Marius Oprescu.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.