FOTO. Emil Moț și-a depus candidatura pentru Primăria Slatina: „Le mulțumesc slătinenilor pentru încrederea oferită”

0
334

Însoțit de președintele CJ Olt, Marius Oprescu, de deputatul Marius Iancu, dar și de cei doi viceprimari, Gigi Vâlceleanu și Claudiu Stăncioiu, primarul Slatinei, Emil Moț, s-a înscris oficial, luni, 17 august, în cursa pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Slatina.

Emil Moț le-a mulțumit slătinenilor pentru încrederea oferită în cei patru ani de mandat.

„Vreau să le mulțumesc slătinenilor pentru încrederea oferită în cei patru ani de mandat. Și de această data vin cu aceleași gânduri, gânduri bune pentru noi toți, pentru slătineni și pentru Slatina. Astăzi este o zi importantă pentru mine, pentru că mi-am depus dosarul și pentru că este ziua fiului meu cel mare. Cu această ocazie vreau să-i urez la mulți ani lui David. Te iubește, tata! Să fii sănătos și fericit!”, a spus Moț.

Primarul municipiului Slatina a precizat că va derula o campanie elegantă ce se va baza doar pe proiectele pe care le are pentru Slatina și pentru slătineni.

„Ca și acum patru ani, campaniile noaste vor fi la fel. O campanie elegantă, fără atacuri, o campanie bazată pe proiecte, multe dintre el sunt în curs de desfășurare. Va fi o campanie fără atacuri, așa cum v-am obișnuit că nu există la noi, la PSD. Am strâns aproape 19.000 de semnături, oamenii au fost convinși de activitatea mea în acești patru ani, au văzut ce am făcut noi pentru Slatina, ce avem noi de gând pentru Slatina, iar oamenii își vor arată pe 27 septembrie aprecierea față de echipa noastră. Sunt foarte multe proiecte, slătinenii deja au primit o broșură prin care le-am explicat ce am făcut în cei patru ani, pentru că nu toată lumea stă într-o anumită zonă a orașului și nu toată lumea se poate plimba dintr-o parte în alta. Prin această broșură au văzut și ce avem noi de gând să facem în următorii patru ani”, a adăugat Moț.

Acesta a dat asigurări că va menține la Primăria Slatina echipa pe care s-a bazat și în primul său mandat.

„Este o echipă foarte bună, omogenă, cu oameni din toate categoriile sociale, pe care o să o vedeți după ce lista de la BEC o să iasă. Avem o echipă care și-a dat silința. Vrem să continuăm în aceeași formulă și la CL și la CJ Olt”, a conchis Emil Moț.

Președintele CJ Olt, Marius Oprescu, a precizat că îl susține pe Emil Moț pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Slatina, mai ales că acesta are acum experiență.

„Emil vine după un prim mandat în care a demonstrat că este un primar cu experiență. Mandatul de deputat și faptul că a lucrat în administrația publică și-au pus amprenta și iată a demonstrat că mai merită un mandat. Așa cum rezultă din întâlnirile noastre cu cetățenii și din numărul mare de semnături care au fost strânse pe Slatina, slătinenii îl susțin pentru acest nou mandat”, a spus Marius Oprescu.