Filiala Olt a PNL s-a înscris oficial în cursa pentru Primăria municipiului Slatina și Consiliul Județean Olt

0
1564

Dumincă, 16 august, Filiala Olt a Partidului Național Liberal s-a înscris oficial în cursa pentru Primăria municipiului Slatina și Consiliul Județean Olt, odată cu depunerea dosarelor celor doi candidați desemnați, Liviu Voiculescu pentru Primăria Slatina, respectiv Ion Voicu pentru Consiliul Județean. Cele două dosare de candidatură au fost însoțite de listele de candidați pentru Consiliul Local Slatina și Consiliul Județean Olt.

Liviu Voiculescu și Ion Voicu sunt candidați cu largă experiență profesională și administrativă, înarmați cu proiecte viabile și concrete, și pregătiți să atace cu succes principalele poziții în administrația publică.

“Mii de slătineni au girat cu semnătura lor candidatura mea și alți zeci de mii girează cu încrederea lor dorința mea de a le reprezenta interesele din postura de primar ales.
De astăzi, în mod oficial și legal, am intrat în linie dreaptă, umăr la umăr cu adversarii mei, în cursa pentru funcția de primar al Slatinei, odată cu depunerea dosarului de candidat la Biroul Electoral.
Voi face tot ce știu și voi lupta cu toată puterea pentru a nu dezamăgi!
Știu că pot, dar mai știu că fără echipa mea și fără voința slătinenilor lupta mea e o luptă pierdută înainte de a începe. Iar acum începe și sunt pregătit!
Sper ca, în curând, să am prilejul să mulțumesc tuturor pentru suport și încredere, pentru mobilizare și optimism, pentru șansa acordată și pentru speranțele pe care și le-au pus în mine.
Și mai sper ca, după 27 septembrie, să facem împreună o singură echipă pentru Slatina!” a declarat Voiculescu.