FILIALA JUDETEANA OLT Biroul de Presa COMUNICAT

0
460

Incepand de azi 13 august 2020, Partidul Romania Mare – Filiala Olt isi redeschide sediul situat in str. Aleea Florilor, nr. 1A, municipiul Slatina , judetul Olt.
Prin Decizia Biroului Permanent National si cu aprobarea Presedintelui Partidului Romania Mare, dl. Victor Teodor Iovici, incepand cu data de 01 august 2020 noul Presedinte interimar al Filialei Olt a Partidului Romania Mare este dl. Iulian POPESCU, vechi membru al PRM si fost presedinte al Filialei Olt a PRM.
Dorindu-i multa sanatate, noi si mari succese in activitatea politica, invitam cu aceasta ocazie pe miile de membri, simpatizanti si sustinatori ai PRM – Filiala Olt, sa se alature , cu sufletul si inima, noii conduceri a Filialei Olt a PRM in vederea sustinerii candidatilor Partidului Romania Mare la alegerile locale si parlamentare.
Partidul Romania Mare este un partid de centru-stanga, de orientare nationala, care are drept scop dezvoltarea si modernizarea societatii romanesti, ridicarea standardului de viata al cetatenilor, promovarea idealurilor, valorilor si intereselor nationale si se pronunta pentru deplina libertate de exprimare a opiniilor si credintelor cetatenilor, impotriva defaimarii Tarii si a Natiunii, impotriva incitarii la discriminare, impotriva violentei si a manifestarilor obscene, contare bunelor moravuri.
Dragi membri si simpatizanti ai PRM din municipiul Slatina si judetul Olt, conducerea PRM – Filiala Olt va asigura ca va desfasura o activitate si lupta politica neobosite si legale, care sa duca, prin sprijinul vostru permanent, la cresterea demnitatii si sigurantei cetateanului, la aplicarea de catre Guvernul Romaniei a prevederilor legale referitoare la toate drepturile banesti ce se cuvin copiilor, pensionarilor si cetatenilor tarii si va milita pentru punerea in aplicare a tuturor dispozitiilor legale in vigoare.
Va asteptam cu drag zilnic intre orele 09-18 in sediul PRM-Filiala Olt precum si in sediile tuturor Organizatiilor Orasenesti si Comunale din judetul Olt ale PRM.