Arbitrii delegați la meciul dintre Progresul Spartac și CSM Slatina

0
200

Miercuri, 5 august, cu începere de ora 18:00, se va disputa manșa tur a barajului de promovare în sezonul 2020-2021 al Ligii 2. Astfel, gruparea CSM Slatina va întâlni în deplasare gruparea Progresul Spartac.
Returul este programat pe 9 august.
Confruntarea va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Ionuţ Coza, din Cernica-Ilfov, ajutat la cele două tuşe de Imre-Laszlo Bucşi, din Sfântu Gheorghe, şi Romică Bîrdeş, din Piteşti. Arbitru de rezervă va fi Bogdan Dumitrache, din Bucureşti. Obervatorii întâlnirii sunt Mihai Andrieş, din Bucureşti, şi Liviu Ciubotariu, din Galaţi.
Iubitorii sportului rege pot urmării meciul din această seară accesând linkul https://youtu.be/iI2oauW0ZOU.
Linkul va fi activ de la ora 17:50. În cazul în care apar probleme tehnice se poate accesa și canalul youtube dând cautare Google: „CSM Slatina Fotbal youtube”. Linkul: https://youtu.be/iI2oauW0ZOU.
Prin hotărârea Comitetului de Urgență FRF din 11 mai 2020, sezonul 2019-2020 din Liga 3 a fost întrerupt definitiv, iar dreptul de promovare a fost oferit echipelor clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarelor unui baraj tur-retur între primele locuri din serie, în cazul în care diferența între acestea este mai mică sau egală cu 3 puncte.