Un medic de la Spitalul Slatina cere autorităților transparență atunci când raportează cazurile COVID-19

0
1078

Chirurgul de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, Cătălin Dudu, pune la îndoială raportările Grupului de Comunicare Strategică. Acesta și-ar dori mai multă transparență din partea autorităților când raportează noile infectări cu COVID-19.

Totodată, medicul spune că la nivelul Spitalului Slatina numărul pacienților infectați cu virusul SARS-COV2 este tot mai mare.

„Dacă grupul de comunicare strategica spune că avem 5.864 bolnavi COVID internați și momentan internăm toți pacienții inclusiv asimptomaticii, poate să îmi spună cineva unde sunt ceilalți aproape 9.000 pacienți care sunt declarați ca și cazuri active? A nu se înțelege că sunt unul din cei care nu cred în virus…departe de mine gândul mai ales că acum se vede clar că nu suntem cu nimic mai norocoși față de ceilalți europeni. La mine în spital a crescut exponențial numărul pacienților covid deci lucrurile sunt cât se poate de reale însă avem dreptul să fim informați transparent și corect”, scrie medicul Cătălin Dudu pe pagina sa de socializare.