Primăria Slatina, dată exemplu la Târgu Jiu: „De ce la ei se poate și la noi nu?”

1
676

Unul dintre candidații la Primăria Târgu Jiu a dat exemplu Slatina în privința proiectului privind pistele de biciclete din oraș, inițiat de Primărie. Adrian Tudor, fost viceprimar PSD și candidat astăzi din partea Partidului Verde, a lansat un atac la edilul liberal Marcel Romanescu pe această temă. „Chiar așa: De ce la Slatina se pot construi 14 km de piste pentru bicicliști iar la Târgu Jiu primarul doarme în papucii statului?!”, spune Tudor, care pune acest obiectiv pe lista de promisiuni neonorate de actualul primar din Târgu Jiu.
Primăria Slatina a obținut deja finanțare pentru proiectul privind pistele de biciclete, prin Programul Operational Regio. Acesta se va concretiza în amenajarea a 14 kilometri de piste pentru biciclete din centrul municipiului până în zona industrială şi la ieşirea din municipiu spre Craiova. Proiectul are o valoare totală de 2.743.566,30 lei.
„Investiţia realizată prin proiect va consta în realizarea a 14 km de piste pentru biciclete pe arterele principale din municipiul Slatina, structurate pe 4 tronsoane: Tronsonul 1 – Plaja Olt – Casa de cultură a Tineretului; Tronsonul 2 – Strada Ecaterina Teodoroiu – Strada Drăgăneşti; Tronsonul 3 – Strada Cireaşov – Strada Artileriei; Tronsonul 4 – Strada Crişan – Bulevardul Nicolae Titulescu’, se precizează într-un comunicat al Primăriei Slatina. Pistele pentru biciclete vor fi amenajate pe carosabil, vor avea o lăţime de 1,2 metri şi vor fi separate de banda de circulaţie alăturată.

1 COMENTARIU

  1. A ti inebunit dracu toti ziaristi astia va F––i in c -r ptr bani spunand numai minciuni , pai primarul din Slatina Hot a mai anvelopat vreun bloc din 2018 sau a mai facut ceva in orasul asta

Comentariile sunt închise.