Polițiștii olteni, sute de controale, în ultimele 24 de ore

0
471

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu virusul Covid-19, peste 250 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, pompieri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, polițiști de frontieră și polițiști locali, dar și reprezentați ai instituțiilor de control de pe raza județului Olt au continuat controalele în zonele aglomerate, piețe, târguri, terase și zone de agrement.

Astfel, au fost controlate 90 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate, iar 250 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

În urma acestor acțiuni au fost depistate 36 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 8.000 de lei.

Controale au fost și în trafic, iar sancțiunile nu au întârziat să apară.

„De asemenea, în urma controalelor efectuate în trafic, alte 148 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, în valoare de peste 44.690 lei, fiind reținute 4 permise de conducere și fiind retrase 7 certificate de înmatriculare”, au precizat reprezentanții IPJ Olt.