Muzeului de Etnografie ”Hagiescu Miriște, restaurat

0
252

Lucrările de restaurare, consolidare, echipare și dotare a Muzeului de Etnografie ”Hagiescu Miriște” din municipiul Caracal intră în linie dreaptă. În perioada următoare, edilul localității, Liviu Rdau, urmează să semneze contractul de finanțare a proiectului.
”RESTAURAREA, CONSOLIDAREA, ECHIPAREA ȘI DOTAREA Muzeului de Etnografie ”Hagiescu Miriște” din municipiul Caracal, devine realitate!
Proiectul face parte din Programul Operational Regional 2014-2020/ Axa prioritara 5 – Îmbunatatirea mediului urban și conservarea, protecția și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural / Prioritatea de investiții 5.1 legat de conservarea, protejarea, promovarea si dezvoltarea patrimoniului natural și cultural.
În urma evaluării tehnice și financiare a proiectului ”RESTAURAREA, CONSOLIDAREA, ECHIPAREA ȘI DOTAREA Muzeului de Etnografie ”Hagiescu Miriște” în vederea valorificării durabile a patrimoniului cultural local” a fost aprobat de catre Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru urmând ca în perioada următoare să se semneze de către Liviu Radu primarul municipiului Caracal contractul de finantare.” apare pe pagina de socializare a municipiului Caracal.