Un polițist de la IPJ Olt, confirmat cu COVID-19

0
768

Un polițist de la Serviciul de Investigarea Criminalității Economice din cadrul IPJ Olt a fost confirmat, joi, 9 iulie, cu COVID-19.

Omul legii a prezentat simptome specifice, iar mai multe birouri și mașini au fost dezinfectate.

„La nivelul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice un coleg a prezentat simptome specifice COVID-19. În cursul zilei de ieri, în urma testării, acesta a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecția personalului (schimbarea programului de lucru pentru distanțarea socială, utilizarea materialelor de protecție și dezinfectare), au fost aplicate măsurile suplimentare pentru dezinfectarea spațiilor de lucru și mijloacelor auto în vederea prevenirii răspândirii virusului”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Zeci de colegi ai polițistului confirmat au fost testați la virusul SARS-COV2 și așteaptă rezultatele.

Luna trecută, șeful de post de la Ipotești, care avea doar 49 de ani a murit. Acesta a fost confirmat cu COVID-19, fiind internat pe 28 mai la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Pe 30 mai a fost mutat la Spitalul Municipal Caracal, iar pentru că starea sa s-a agravat a fost transferat la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” București, unde a și decedat.