Școală nouă, în Găneasa

0
359

Cel mai ambiţios proiect de construcţie a unei instituţii de învăţământ va prinde viață în comuna Găneasa. Aici, au demarat lucrările de reabilitare și modernizare a Școlii gimnaziale Găneasa, proiect finantat prin PNDL 2, și a cărui valoare se ridică la suma de 2,1 milioane de lei. Noul corp de clădire va fi compus din: șapte săli de clasa, camere pentru materiale didactice, grupuri sanitare pentru elevi și profesori, vestiar, cancelarie și cabinet medical.
”Au început lucrările de reabilitare și modernizare a Școlii gimnaziale Găneasa, proiect finantat prin PNDL 2, investiția ridicându-se la 2.1 milioane lei. Va fi construit un corp de școala nou care să respecte atât condițiile de rezistență și stabilitate cât și cele functionale, unitatea de învățământ fiind compusa din: șapte săli de clasa, camere pentru materiale didactice, grupuri sanitare pentru elevi și profesori, vestiar, cancelarie și cabinet medical.
Proiectul este unul extrem de necesar și mult așteptat atât de copii cât și de cadrele didactice. Ne dorim ca toți elevii să aibă, în cel mai scurt timp, cele mai bune condiții în care să învețe.” au declarat autoritățile locale din comuna Găneasa.

Florina DINU