20 de burse pentru micii fotbaliști oferite de Răzvan Raț

0
283

RAZVAN RAT oferă 20 de burse pentru copiii care doresc să facă fotbal de performanță. Pentru a intra în posesia acestor burse, micii sportivi trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

1.Situatia sociala a familiei(copii fără posibilități financiare,copii cărora le lipsesc unul din părinți din diferite motive)

2.Distanta fata de bazele de pregătire(copii care vin din alte orașe,comune,sate)

3.Comportamentul copiilor și al părinților din timpul tuturor acțiunilor întreprinse de club.

Bursele vor fii acordate de RAZVAN în funcție de evaluările făcute lunar de către staful tehnic.
Decizia managerului general oferă o buna oportunitate pentru copiii care doresc sa facă fotbal,dar nu au posibilități materiale.

Alte proiecte propuse pentru acest an:

“1.În 15 iulie începem cursul de psiho-motricitate pentru copiii născuți 2013, 2014, 2015, 2016(băieți și fete).
Împreună cu domnul preparator fizic DIDITA DAN(licențiat COVERCIANO)am pus la punct conceptul de pregătire pentru vârstele 4-7 ani(atenție nu antrenamente pentru vârste mai mari).

2.În urma discuțiilor și experientelor avute de-a lungul ultimului an,cu oameni care studiază de ani buni fotbalul juvenil,am introdus proiectul „MAIDAN”.Astfel un antrenament din ciclul săptămânal este transformat în fotbalul de maidan,unde copiii sunt lăsați sa-si descopere și sa dezvolte creativitatea,care de multe ori le este îngrădita în școlile de fotbal.

3.Vom continua și în acest an sa oferim o mica bucurie fiecărui copil de la CENTRUL DE COPII CU DIZABILITATI care au atât de multă nevoie de afecțiune din partea copiilor noștri.” au declarat oficialii clubului Raț.

Pentru cei care doresc sa facă parte din toate aceste proiecte pot avea informații la următoarele numere de tel:
BACIU DAN 0726184686
CIUGULEA BOGDAN 0729800568