Amplă campanie de ecologizare a Municipiului Caracal

0
301

Sub sloganul “Ne asumăm împreună păstrarea curățeniei orașului!”, Primăria municipiului Caracal a inițiat încă de săptămâna trecută o amplă acțiune de curățenie a localității. Acțiunea de ecologizare a început cu curățirea Stadionulu, a continuat cu intrările în localitate și va continua pe toate stăzile orașului, pentru ca locuitorii să se poată bucura de un mediu curat și sănătos.

“Așa cum am promis încă din primele zile de mandat, ca administrator public al orașului voi lua măsuri pentru rezolvarea problemelor. Cine mă cunoaște știe că sunt omul faptelor!

Primăria Caracal a inițiat o amplă Campanie de curățenie în oraș. Am început cu ecologizarea Stadionului (va urma și refacerea suprafeței de joc). Am continuat și vom continua în diferite zone ale orașului: strângem gunoaiele, toaletăm copacii, suplimentăm numărul coșurilor de gunoi, refacem aleile.

Ne bazăm pe sprijinul cetățenilor și pe înțelegerea necesității de a respecta curățenia, de a manifesta simț civic sesizându-ne orice deviere de la normele de conviețuire socială” a transmis pe rețelele de socializare  city managerul localității Adrian Chesnoiu

Odată cu campania de eclogizare  a municipiului, Administrația Publică Locală a lansat și  un apel de conștientizare a locuitorilor pentru a nu mai arunca gunoiul la întâmplare și pentru a menține curățenia orașului. “Se vorbește foarte mult de drepturi și tot mai puțin de obligații. Printr-un simplu gest de a arunca un ambalaj la coșul de gunoi putem face diferența între un mediu curat și sănătos și un mediu murdar și amenințător.

Nu este suficient numai să facem curățenie, trebuie să o și păstrăm.A venit timpul ca noi să încercăm să întreţinem curăţenia făcută de cei care sunt plătiţi pentru aceasta.Cred că majoritatea dintre noi înțelegem că doar implicându-ne putem să facem ca oraşul să arate mai bine”

Doru Tudor