Un cunoscut profesor caracalean a murit

0
1214

Profesorul de la catedra de fotbal de la CSS Caracal, Tudor Grigore, a murit la finalul săptămânii trecute. Acesta ieșise la pensie de doar doi ani, având o carieră de peste trei decenii. A format generații întregi de copii, fotbalul fiind liantul dintre generații.

Profesorul caracalean a murit subit, vineri, în urma unui infarct, acesta fiind înmormântat într-o localitate de lângă Amărăști.

Directorul de la CSS Caracal, profesorul Daniel Nicolae, a precizat că regretă amarnic această pierdere, mai ales că pe cei doi îi lega o veche prietenie.

„Eram prieteni foarte buni. Din ce știu eu avea probleme cu inima. A făcut infarct vineri, în jurul prânzului. Era un om deosebit, îmi este foarte greu să vorbesc despre el la trecut. De fiecare dată am primit sfaturi înțelepte de la el. A ieșit la pensie de vreo doi ani și s-a retras în mediul rural, într-o localitate de lângă Amărăști. Duminică a fost înmormântat”, a spus profesorul Daniel Nicolae.

Profesorul de la CSS Caracal avea 70 de ani.

Foto: În 2017, grupa de juniori C de la CSS Caracal pregătită de profesorul Tudor Grigore a câștigat Campionatul Județean