DSP Olt a stabilit criteriile de angajare pentru asistenții medicali

0
591

Șase medici cu specialitățile Epidemiologie, Laborator, Igienă, Medicină Generală și-au depus cereri la DSP Olt, pentru a fi încadrați pe perioadă determinată. Totodată, au fost depuse 36 de cereri pentru asistenți medicali, specialitățile Igienă, Laborator, Medicină general.

Potrivit DSP Olt, au fost admise toate cererile pentru posturile de medici, adică șase, și 33 de cereri pentri posturile de asistent medical, fiind respinse trei.

DSP Olt va organiza un interviu de departajare pentru posturile de asistent medical – Medicină General.

„Având în vedere numărul mare al cererilor de înscriere depuse pentru specialitatea asistent medical-Medicină Generală, candidații vor fi contactați telefonic după un program bine stabilit, cu respectarea distanțării sociale în vederea susținerii interviului de departajare, care va fi susținut în data de 23 respectiv 24 aprilie 2020, conform bibilografiei afișate în anunțul de recrutare”, se arată într-un comunicat al DSP Olt.

Instituția din Olt care gestionează cazurile de coronavirus la nivel local are nevoie de 10 medici cu următoarele specializări: Epidemiologie, Medicina Muncii și Medicină General. Toți cei care își doresc să lucreze pe aceste posturi, în această perioadă deosebit de dificilă, au nevoie doar de diploma de licență.

Totodată, sunt căutați 20 de asistenți medicali, cu următoarele specializări: Epidemiologie, Igienă, Laborator și Medicina Generală. Asistenții trebuie să aibă studii postliceale și certificat de membru OAMGMAMR însoțit de avizul anual.