Bărbatul din Caracal acuzat de ultraj, arestat preventiv pentru 30 de zile

0
439

Bărbatul de 42 de ani, din Caracal, acuzat de ultraj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Referitor la săvârșirea infracțiunii de ultraj de către un bărbat, de 42 de ani, asupra polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Caracal aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, respectiv verificarea măsurilor impuse de ordonanțele militare, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, instanța a dispus măsura arestării preventive a acestuia pentru 30 de zile”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

 

Astfel, joi, 9 aprilie, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Caracal, în timp ce acționa pentru a verifica respectarea măsurii restricționării circulației, impusă de ordonanțele militare, pe timpul stării de urgență, a observat un grup de patru persoane. Polițiștii le-au solicitat acestora să se legitimeze și să prezinte declarația pe propria răspundere, pentru a justifica motivul prezenței în acea locație.

La cererea polițiștilor, un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Caracal s-a opus și  a reacționat violent verbal, amenințând polițiștii.

 

Pe 10 aprilie, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.