Al 13 deces din cauza COVID 19

0
283

Autoritățile au anunțat cel de al 13 deces din cauza COVID 19. Este vorba despre o femeie de 72 de ani, care nu avea istoric de călătorie peste hotare.

„În această dimineață a fost înregistrat cel de-al 13 lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie din județul Caras-Severin în vârstă de 72 de ani transferată în seara zilei de 24/03/2020 la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, de la Spitalul Județean de Urgență Reșița, secția ATI, unde se afla din data de 21/03/2020. Pacienta nu avea istoric de călătorie și nici nu a fost identificat un contact pozitiv”, se arată într-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică.

Al 12 deces este cel al unui bărbat, 74 ani, din județul Ialomița, internat la Bacău în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască. Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie și a fost internat în 22 martie în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică.

O femeie de 64 de ani, din județul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava – secția ATI, unde a fost intubate, a murit aseară. A fost cel de al 11 caz. Aceasta avea boli asociate și istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai.