Coronavirusul nu a ajuns la Pirelli Slatina!

0
9521

PIRELLI: ȘTIREA PUBLICATĂ ONLINE DESPRE CEI DOI ANGAJAȚI PIRELLI LUAȚI CU SALVAREA AVÂND MANIFESTĂRI SPECIFICE CORONAVIRUS ESTE FALSĂ

Fabrica de la Slatina a luat toate măsurile de siguranță și prevenție și nu există niciun caz de îmbolnăvire

Știrea falsă a fost semnalată autorităților

Slatina, 13 Martie 2020 –  Stirea publicată online pe site-ul “News Track”cu titlul: Doi italieni de la Pirelli, din Slatina, au fost luați cu salvarea….având manifestări coronavirus”, nu are nicio bază reală.

Pirelli dezminte această știre și face următoarele precizări:

•          În fabrica din Slatina nu au fost semnalate persoane care au simptome de COVID19 sau care sunt suspecte. Nu avem persoane aflate în carantină sau în autoizolare.

•          Sănătatea angajaților Pirelli Slatina reprezintă o prioritate absolută și de aceea au fost luate toate măsurile necesare de prevenire a difuzării virusului COVID19.

Pirelli Slatina a respectat și a aplicat toate recomandările făcute de Guvernul României și de autoritățile din domeniul sănătății publice.

Pirelli solicită eliminarea știrii false și își rezervă dreptul de a acționa pe toate căile legale împotriva celor care publică știri false menite să creeze panică.

Pirelli a semnalat acest caz autorităților naționale și locale și anunță că vor fi luate măsuri legale împotriva tuturor celor care vor lansa știri nefondate.