Gheorghe Dincă şi Fane Risipiţeanu rămân în arest

0
211

Gheorge Dincă și Fane Risipițeanu au fost iar în fața judecătorilor. Magistrații de la Tribunalul Olt le-au prelungit astăzi mandatele de arestare preventivă. Totodată, poliţiştii şi procurorii care au stat la poarta lui Dincă, audiaţi în mare secret în Cazul Caracal. Secţia specială pregăteşte trimiterea lor în judecată şi ei riscă 7 ani de închisoare, potrivit România TV.

Cei doi inculpaţi au ajuns, astăzi, 28 februarie, în jurul orei 09:30, la Tribunalul Olt. Ulterior, au fost transportaţi la Penitenciarul de maximă siguranţă de la Craiova unde sunt incarceraţi.

De asemenea, zilele trecute au fost audiaţi poliţiştii şi procurorii care au stat în faţa casei lui Gheorghe Dincă în noaptea în care Alexandra era ţinută sechestrată. Ancheta s-a extins, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi aceştia riscă pedeapsa cu închisoare între doi şi şapte ani. Va fi trimis în judecată inclusiv procurorul Ovidiu Popescu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, toţi sunt acuzaţi că nu şi-au făcut datoria.

Gheorghe Dincă nu mai recunoaşte uciderea Alexandrei

Gheorghe Dincă are de gând să nu mai recunoască uciderea Alexandrei, asta după ce s-a răzgândit deja în cazul Luizei.