Spitalul Județean Slatina face noi angajări

0
2481

Continuă angajările la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Astfel, în perioada 17-21 martie anul curent, instituția organizează un nou concurs. De această dată, unitatea sanitară caută trei îngrijitori, nivel de studii M/G, la Ambulatoriul integrat Spitalului cu cabinete în Drăgănești-Olt. Durata contractului este pe perioadă nedeterminată.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: școală generală/studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 17 martie, de la ora 9.00, iar interviul în termen de patru zile lucrătoare de la susținerea probei scrise. Depunerea dosarelor de înscriere la concurs se face în termen de 10 zile lucrătoare de la data afișării/publicării anunțului, ultima zi de depunere a dosarelor fiind 3 martie, ora 16.00.

Bibliografia și tematica de concurs sunt afișate la sediul unității și pe site-ul spitalului (www.spjslatina.ro). Relații suplimentare se pot obține de la serviciul R.U.N.O. din cadrul spitalului sau la numărul de telefon: 0349/802.550.