Spitalul Județean Slatina face angajări

0
1250

Continuă angajările la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Astfel, pe 9 martie anul curent, instituția organizează un nou concurs. De această dată, unitatea sanitară a scos la concurs opt posturi vacante de asistent medical, specialitatea medicină generală, nivel studii PL (postliceală) la Ambulatoriul Drăgăneşti-Olt. Contractele sunt pe perioadă nedeterminată.

Este vorba despre două posturi de asistent medical, specialitatea medicină generală, nivel studii PL, la Cabinet diabet zaharat, nutriție și boli metabolice-Drăgănești Olt, un post  de asistent medical, specialitatea medicină generală, nivel studii PL, la Cabinet Neurologie-Drăgănești- Olt, un post de asistent medical, specialitatea medicină generală, nivel studii PL, la Cabinet Medicină internă-Drăgănești-Olt, două posturi de asistent medical, specialitatea medicină generală, nivel studii PL, la Cabinet Pediatrie-Drăgănești-Olt și două posturi de asistent medical, specialitatea medicină generală, nivel studii PL, la Recoltare probe biologice-Drăgănești-Olt.

Candidaţii care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii postliceale absolvite cu certificat de absolvire a școlii postliceale conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994, conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997, cu nivelul studiilor postliceale sanitare, în specialitatea medicină generală și minim 6 luni vechime ca asistent medical în specialitatea medicină generală.

Proba scrisă a examenului va avea loc pe 9 martie 2020, de la ora 9.00, în timp ce interviul va avea loc în termen de patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Termenul limită de depunere a dosarelor de înscriere la concurs este 26 februarie 2020, ora 16.00.

Bibliografia și tematica de concurs sunt afișate la sediul unității și pe site-ul spitalului (www.spjslatina.ro). Relații suplimentare se pot obține de la serviciul R.U.N.O. din cadrul spitalului sau la numărul de telefon: 0349/802.550.