Percheziții la trei primării din Olt, într-un dosar de abuz în serviciu

0
1967

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au efectuat, joi 13 februarie, șase percheziții la sediile unor administrații locale și unor societăți comerciale, precum și domiciliile unor persoane fizice, din județul Olt. Este vorba despre primăriile Dăneasa, Mărunţei şi Drăgăneşti-Olt. 

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au efectuat 6 percheziții la sediile unor administrații locale de pe raza județului Olt,  precum și la domiciliile unor persoane și sediile unor societăți comerciale, într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu.

Astfel, din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2009-2016, trei administrații locale din județul Olt ar fi efectuat plăți în valoare de aproximativ 220.000 de lei către diverși agenți economici pentru achiziționarea de mobilier urban, existând suspiciuni că bunurile nu au fost livrate în totalitate către beneficiari”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

În baza unor mandate de aducere, 3 persoane au fost aduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt  pentru a fi audiate și dispuse măsuri legale.