Câţi bani datorează Dincă Primăriei din Caracal

0
2536

Aflat în arest de şase luni, Gheorghe Dincă se înglodează în datorii pentru casă şi utilităţi. Iar în urmă cu câteva zile, Primăria din Caracal i-a trimis decizia de impunere pe acest an. 
Gheorghe Dincă, ”monstrul din Caracal”, a primit o veste proastă de la primărie: chiar dacă este închis, trebuie să plătească impozitele pentru proprietăți și mașini. Pentru terenul curţii de pe strada Craiovei nr. 169, care măsoară 1.000 de metri pătraţi, Dincă trebuie să plătească autorităţilor locale un impozit de 881 de lei. 128 de lei trebuie să dea pentru „casa groazei”. Valoarea estimată a imobilului se ridică la 128.217 lei (28.000 de euro). În iulie 2019, „monstrul din Caracal” cerea pentru casa scoasă la vânzare pe un site de imobiliare nu mai puţin de 75.000 de euro (negociabil), precizând că suprafaţa curţii este de 3.000 de metri pătrati.
Pentru anexa construită în curte, Dincă trebuie să achite un impozit de 31 de lei, iar pentru maşina Renault Megane, cu care el a răpit cele două fete, 77 de lei. Alţi 499 de lei trebuie să plătească Dincă pentru autoutilitara Fiat Ducato pe care şi-o cumpărase în aprilie 2019 şi cu care transporta piese auto şi fier vechi. Pe lângă aceste cheltuieli, „monstrul din Caracal” trebuie să scoată din buzunar bani şi pentru taxa de ecologizare şi cea de utilizare temporară a locurilor publice, fiind dator la Primăria din Caracal cu suma totală de 1.701 lei, impozit pe anul 2020. De unde va plăti Dincă această datorie rămâne un mister. Încă din august, toate bunurile lui au fost puse sub sechestru asigurator, iar DIICOT cere acum ca el să plătească toate cheltuielile judiciare, în valoare de peste 745.000 de lei, potrivit libertatea.ro.