DOI BĂRBAȚI BĂNUIȚI DE TENTATIVĂ LA FURT CALIFICAT ARESTAȚI PREVENTIV

0
239

Polițiștii au depistat două persoane care încercau să pătrundă în incinta unei societăți comerciale. Acestea au fost reținute pentru 24 de ore, ulterior fiind arestate preventiv.

La data de 25 ianuarie, în jurul orei 04.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că două persoane, care au asupra lor o rangă, forțează ușa de acces a unei societăți comerciale, situată în municipiul Slatina, strada Aleea Macului.

Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Slatina s-au deplasat de îndată la fața locului și au intervenit pentru a imobiliza cei doi tineri, de 19 și, respectiv 22 de ani. Aceștia au fost conduși la sediul poliției în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale, fiind cercetați pentru tentativă la furt calificat.

După administrarea probatoriului în cauză, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri au fost prezentați instanței, care a dispus arestarea preventivă a acestora pe o perioadă de 30 de zile.