Spitalul Corabia angajează asistenți medicali debutanți

0
469

Spitalul Orășenesc Corabia organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două posturi de asistent medical debutant. Mai exact, este vorba despre un post de asistent medical debutant, în cadrul Cabinetului Pediatrie și un post de asistent medical debutant, în cadrul Cabinetului Dermatovenerologie.

 Pentru a ocupa aceste posturi candidații trebuie să aibă: minimum studii postliceale sau postliceale prin echivalare conform H.G. nr. 797/1997, certificat de membru O.A.M.G.M.A.M.R. avizat și valabil la data concursului și avizul anual (pentru persoanele care exercită profesia de asistent medical generalist) sau adeverința pentru participare la concurs, eliberată de O.A.M.G.M.A.M.R. (în cazul persoanelor care nu exercită profesia de asistent medical generalist).

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 13 februarie 2020, ora 10.00, iar interviul pe 19 februarie, de la aceeași oră. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere este 5 februarie 2020, ora 16.00. Relaţii suplimentare se obţin la Spitalul Orășenesc Corabia, strada Carpați nr. 116, telefon 0249.560.671.