Liga Florilor, handbal (F): CSM Slatina vs. AHCM Slobozia

0
160

La sfârșitul săptămânii, să va da startul returului campionatului național de handbal feminin ”Liga Florilor”.

În prima etapă a sezonului de primăvară, CSM Slatina va întâlni pe teren propriu echipa AHCM Slobozia, nou promovată, aflată pe poziția 12, cu doar 4 puncte acumulate până în prezent.

Va fi o dispută aprigă ținând cont de faptul că în urmă cu un an echipa slătineană reușea să evite retrogradarea directă după o victorie spectaculoasă pe terenul oaspetelor de astăzi, care după un an în Divizia A au revenit pe prima scenă handbalistică a țării.

Sperăm că tot lotul de jucătoare alfat sub comanda Victorinei Bora este conștient de importanța acestui joc și vor depune toate eforturile pentru ca la finalul celor 60 de minute de joc, tabela de marcaj să arate un scor favorabil echipei locale. De partea cealaltă publicul care va umple din nou gradenele din Sala LPS trebuie să fie alături de jucătoarele noastre printr-o susținere permanentă și cu flair-play.

Meciul va începe la ora 11 :00, și va fi arbitrat de brigada formată din D. Gurbina și E. Stanciu (din Reșița). Observatorul partidei va fi I. Serbu (București).