Averea ascunsă a lui Dincă! Suma considerabilă pe care anchetatorii au găsit-o în urma perchezițiilor făcute în casa bărbatului

0
797

În urma unor percheziții efectuate de DIICOT la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, au ieșit la iveală mai multe bunuri valoroase pe care bărbatul le deținea în secret. De asemenea, anchetatorii au găsit și o sumă enormă de bani în casa groazei, care a fost confiscată. Despre ce sumă este vorba și ce avere deține Dincă?

Averea ascunsă a lui Dincă! Câți bani are, de fapt, principalul suspect în cazul Caracal

Potrivit ultimelor detalii din dosarul Caracal, Gheorghe Dincă figurează ca fiind posesorul mai multor bunuri mobile și imobile. Este vorba despre patru patru autoturisme care au fost indisponibilizate în baza ordonanţei de la data 29.08.2019. Dintre aceste mașini, trei sunt înmatriculate pe Olt şi aparţin inculpatului, iar unul este înmatriculat pe Bihor şi îi aparţine lui Trifor Andrei, dar a fost, de asemenea, utilizat de Gheorghe Dincă.

În total, autoturismele valorează 5.000 de euro. În plus, pe lângă aceste bunuri, Gheorghe Dincă mai are trecută în rechizitoriu o cantitate de material feros, de aproximativ 40 de tone a cărei valoare se ridică la suma de 25.000 de lei. Iar asta nu e tot, află din materialul de mai jos ce bunuri scumpe mai deține criminalul de la Caracal.

Procurorii DIICOT i-au confiscat și i-au pus sechestru lui Gheorghe Dincă pe mai multe bunuri, printre care se numără un teren intravilan ce se întinde pe o suprafață de 1.184 metri pătraţi, pe care Gheorghe Dincă l-a dobândit împreună cu Elena Dincă, potrivit Spynews. Terenul valorează 17.760 de euro. De asemenea, Dincă mai deținea încă trei terenuri intravilane a cărei valoare totală se ridică la peste 100.000 de euro.

În plus, în urma unor percheziții la casa monstrului din Caracal, oamenii legii au găsit suma de 1775 de lei, pe care a fost pusă sechestru. Toate aceste date se găsesc în dosarul Caracal în care Dincă este trimis în judecată pentru opt infracțiuni. Respectiv, el a fost trimis în judecată pentru săvârșirea următoarele infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte(două infracţiuni). În acest dosar, Ştefan Risipiceanu (complicele lui Dincă) a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Sursa: impact.ro