Joburi pentru studenţii din Olt care doresc să lucreze în Germania

0
246

Studenţii olteni care doresc să lucreze minimum două luni în Germania, pe perioada vacanţei de vară îşi pot depune dosarele de înscriere la selecţie până pe 14 februarie 2020, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt.

La selecţie pot participa studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditate conform legii şi care au cunoştinţe bune şi foarte bune de limba germană. „Studenții care au domiciliul în judetul Olt sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din acest județ, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, Str. Prelungirea Crişan, nr. 2, Slatina, în vederea înregistrării aplicațiilor. Înregistrarea se va desfășura ȋn perioada 13.01.2020 – 14.02.2020, ȋn intervalul luni – joi, orele 10.00 – 15.30 și vineri, orele 10.00 – 13.00”, se arată într-un comunicat remis de AJOFM Olt.

Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0249. 411. 002, sau se găsesc pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, www.olt.anofm.ro>AJOFM OLT>Comunicare>Materiale informative.