Spitalul Județean Slatina face angajări

0
3228

Continuă angajările la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Astfel, pe 6 februarie anul curent, instituția organizează un nou concurs. De această dată, unitatea sanitară a scos la concurs un post de muncitor calificat-liftier, treapta IV la Atelierul de întreținere și reparații instalații, utilaje, clădiri. Contractul este pe perioadă nedeterminată.

Candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă: școală generală, curs de calificare de liftier și autorizație ISCIR vizată la zi.

Proba scrisă a examenului va avea loc pe 6 februarie 2020, de la ora 9.00, în timp ce interviul va avea loc în termen de patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Termenul limită de depunere a dosarelor de înscriere la concurs este 23 ianuarie 2020, ora 16.00.

Bibliografia și tematica de concurs sunt afișate la sediul  unității și pe site-ul spitalului (www.spjslatina.ro). Relații suplimentare se pot obține de la serviciul R.U.N.O. din cadrul spitalului sai la numărul de telefon: 0349/802.550.