DEZASTRU LA CONCURSUL DE ASISTENŢI MEDICALI PENTRU SPITALUL JUDEŢEAN SLATINA. TREI CANDIDAȚI, ELIMINAȚI DIN EXAMEN PENTRU CĂ AU COPIAT

0
947

Doar 30 de candidaţi din cei 103 interesaţi de un post de asistent medical au reuşit să treacă de proba scrisă a concursului. Unii candidați nu au reușit să scoată nici măcar 5 puncte din 100. Ba, mai mult lucrările a doi candidați au fost notate cu 0 puncte, în timp ce alți trei candidați au fost eliminați din concurs, după ce au fost prinși copiind.

   S-au afişat rezultatele probei scrise a examenului de asistenţi medicali pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina. Este vorba despre șapte posturi scoase la concurs. Deşi zeci de persoane şi-au dorit să ocupe un loc de muncă în cadrul celei mai mari unităţi sanitare cu paturi din judeţ, puţini sunt cei care au reuşit să şi promoveze proba scrisă.

Mai mult, deşi punctajul minim de trecere a fost de 50 puncte, au existat candidaţi care au obţinut 3 puncte, 2 puncte, 1,88 puncte, ba chiar au fost două lucrări notate cu 0 puncte. Totodată, trei candidați au fost eliminați din examen, după ce au fost prinși copiind. Pe de altă parte, cea mai mare notă obținută de un candidat a fost 98,50 de puncte. Pentru cei care au trecut de proba scrisă a concursului, marți, 17 decembrie, urmează interviul.