Două posturi de director la Spitalul Județean Slatina, scoase la concurs

0
1370

Postul de director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost scos la concurs. Concursul va avea loc pe 14 ianuarie 2020.

Candidaţii care doresc să ocupe acest post trebuie să facă dovada că nu au fost condamnaţi definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului sau contra autorităţii de serviciu, nu au vârsta de pensionare şi au o sănătate corespunzătoare postului. Totodată, aceştia trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină; să fie confirmați cel puțin medic specialist și să aibă minimum cinci ani vechime în specialitate.

Concursul va consta într-un test grilă sau o lucrare scrisă, susţinerea unui proiect pe o temă din domeniul de activitate al postului, dar şi un interviu. Dosarul de înscriere la concurs se depune la secretariatul unității, până în data de 6 ianuarie, ora 16.00. În prezent, director medical la Spitalul Județean de Urgență Slatina este chirurgul slătinean Radu Ene.

Totodată, a fost scos la concurs şi postul de director de îngrijiri medicale de la Spitalul  Județean de Urgență Slatina. Examenul va fi organizat pe 8 ianuarie. Dosarul de înscriere la concurs se depune la secretariatul unității, până în data de 30 decembrie, ora 16.00. În prezent, acest post este ocupat de asistentul medical Mirela Stăncioiu.