Spania caută culegători de zmeură, capșuni, mure şi afine din Olt. Nu se cer limbi străine

0
566

200 de locuri de muncă în domeniul agricol (culegători zmeură, mure, căpșuni şi afine), în Portugalia. Aceasta e cea mai proaspătă ofertă a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt, disponibilă prin intermediul reţelei EURES.

Firma Berries de los Mimbrales SL din regiunea Huelva, localitatea El-Rocio-Almonte, Spania oferă 200 locuri de muncă în agricultură la recoltarea fructelor roşii: zmeură, mure, afine, căpșuni. Durata contractului de muncă este de trei luni, în perioada martie-iunie 2020. Timpul de lucru este de 39 de ore/săptămână. Nu se solicită experienţă și nici cunoașterea unei limbi străine. Salariul: 42,02 euro brut/zi, iar orele suplimentare se plătesc cu 8,32 euro/oră.

Beneficii și alte condiții: cazare gratuită, transportul România-Spania şi retur va fi plătit de angajator. Persoanele din județul Olt interesate vor transmite CV în limba română pe adresa de e-mail a angajatorului: recursoshumanosberriesmim@gmail.com şi pentru monitorizare la adresa de e-mail a consilierului EURES care răspunde de Spania: liviu.cochirlea@vl.anofm.ro. Termenul limită de trimitere a CV-urilor: 01.03.2020.