Bărbatul acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu împreună cu Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia va fi contestată

0
319

Judecătorii Tribunalului București au decis arestarea preventivă a lui Ștefan Risipiceanu, acuzat de DIICOT că ar fi violat-o pe Luiza Melencu împreună cu Gheorghe Dincă. Decizia nu este definitivă, iar avocatul său a anunțat că o va contesta la Curtea de Apel București.

“Nu recunoaște nimic, nu a văzut pe nimeni. Despre relația cu Dincă a spus doar că se cunoșteau ca fiind vecini, atât. Nu pot să vă spun prea multe chestiuni din dosar, vă spun doar că nu sunt probe directe care să-l lege pe inculpat de săvârșirea vreunei fapte. (..) Nu are cum să regrete dacă nu a recunoscut. A perceput-o ca pe o răutate din partea lui Gheorghe Dincă (n.red. declarația dată împotriva lui), în sensul că de abia acum, la patru luni de când s-a declanșat acest caz, abia acum vrea să îl ia și pe el după”, a declarat Valentin Vladu, avocatul lui Risipiceanu.

Potrivit Giorgianei Hosu, șeful interimar al DIICOT, acesta nu ar fi participat și la restul faptelor pentru care este cercetat Dincă.
„Până în acest moment, nu există nici un indiciu ori probă din care să rezulte că ar fi avut vreo formă de participație la comiterea infracţiunilor reținute deja în sarcina inculpatului Dincă Gheorghe. Cu alte cuvinte, inculpatul reținut astăzi nu este complice, instigator sau co-autor la săvârşirea celorlalte infracţiuni pentru care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Gheorghe Dincă”, a precizat Hosu într-o conferință de presă susținută miercuri.

Sursa:g4media.ro