Tânăr din Olt, dat dispărut. Poliția face apel către populație

0
1333

Polițiștii din Olt caută un tânăr, de 26 ani, din comuna Tufeni, județul Olt, care a plecat, în luna aprilie 2018, de la domiciliul său în Germania și nu a revenit până în prezent. Persoanele, care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

Joi, 14 noiembrie, o femeie de 48 de ani din comuna Tufeni, județul Olt, a sesizat faptul că în luna aprilie 2018, fiul ei, TUDOR CIPRIAN COSMIN, de 26 de ani, a plecat voluntar de acasă. „Acesta a contactat-o telefonic pe mama sa în luna august 2018, căreia i-a spus că intenționează să revină la domiciliu și că se află la muncă în Germania, dată de la care membrii familiei nu au mai putut lua legătura cu acesta”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

 Semnalmentele tânărului:  1,80m înălțime, constituție atletică, greutate 70 kg, părul șaten, ochii albaștri.

Semne particulare: aluniță pe obrazul drept și o operație de femur la piciorul drept.

Nu sunt cunoscute articolele de îmbrăcăminte purtate de acesta în momentul plecării.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!