Certați cu legea

0
187

În a doua zi a lunii noiembriem, în jurul orei 13:00, un bărbat de 36 de ani din comuna Osica de Sus, a fost depistat pe strada Cazanelor, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere și având o concentrație alcoolică de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în această zi, în jurul orei 24:00, un bărbat de 45 de ani din municipiul București, a fost depistat pe strada Nicolae Bălcescu, din orașul Balș, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, 03 noiembrie, ora 20:40, un bărbat de 63 de ani din municipiul Slatina, a fost depistat pe strada Crișan, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea de mostre biologice.
În toate cele trei cazuri, au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului ori a altor substanțe.