Ajutoare de urgență de la Guvern pentru trei familii din Olt

0
333

Vești importante pentru aproape 300 de români!

Guvernul a aprobat, luni, 4 noiembrie, printr-o hotărâre, acordarea unor ajutoare de urgență în valoare de 1.073.250 lei, pentru sprijinirea a 299 de familii și persoane singure aflate în situaţii de necesitate ori deosebite cauzate de incendii, probleme grave de sănătate sau alte cauze ce pot conduce la riscul de excluziune socială.

Banii vor fi acordați unor familii şi persoane singure din judeţele Alba, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Galați, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și municipiul București. Trei familii din județul Olt vor beneficia de ajutoare de urgență, valoarea totală a ajutoarelor fiind de 18.000 lei.

Beneficiarii acestor ajutoare au fost identificați în urma anchetelor sociale realizate de către agențiile județene pentru plăți și inspecție socială, respectiv a municipiului București. Aceste ajutoare de urgență se plătesc din fondurile prevăzute cu această destinație în bugetul Ministerului Muncii și Justiţiei Sociale.