Aproape 100 de candidaţi se bat pe posturile scoase la concurs de DGASPC Olt

0
1301

Pentru cele 47 de posturi vacante scoase la concurs de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt s-au înscris 97 de candidați.

În urma selecției dosarelor unul dintre candidați a fost respins pe motiv că nu îndeplinește condițiile generale prevăzute de articolul 3 al Regulamentului cadru aprobat prin H.G nr. 286/2011, cu modificările și completările ulterioare, respectiv nu face dovada stării de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează.

Proba scrisă va avea loc pe 22 octombrie 2019, ora 11.00, iar interviul pe 25 octombrie. Instituţia are nevoie de 22 infirmiere (dintre care nouă debutante), trei medici, șapte îngrijitori, opt muncitori calificați, doi muncitori necalificați, trei asistenți medicali (dintre care doi debutanți), un inspector de specialitate și o spălătoreasă. Posturile sunt disponibile în Complexul Servicii Persoane Adulte Slatina, Complexul Servicii Persoane Adulte Corabia, centrul de Îngrijire și Asistență Spineni, Centrul de Îngrijire și Asistență Șopârlița, Centrul de Integrarea prin Terapie Ocupațională Drăgănești-Olt și Căminul pentru Persoane Vârstnice Fălcoiu.