Cine este bărbatul cu care Andreea Antonescu și-a refăcut viața, după despărțirea de Traian Spak

0
1185

La câteva săptămâni de când a anunțat despărțirea de soțul ei, Traian, Andreea Antonescu și-a refăcut viața sentimentală! Membra trupei Andre și actualul ei partener au fost surprinși recent în ipostaze de îndrăgostiți într-un local din centrul Capitalei. Cei doi s-au sărutat în public fără să le pese de faptul că sunt văzuți, asumându-și astfel povestea pe care o trăiesc. Imaginile au ajuns pe net! Iubitul cântăreței lucrează la Antena 1.

Cine este bărbatul cu care Andreea Antonescu și-a refăcut viața, după despărțirea de soț

S-au căsătorit în 2011, timp în care au devenit părinții unei fetițe, iar recent Andreea Antonescu și Traian Spak au decis să pună capăt căsniciei. Motivul principal, distanța și prioritățile diferite pe care le-au.

Având în vedere că de o perioadă bună de timp, Traian s-a mutat în America, unde și-a pus pe picioare propria afacere, iar Andreea a fost dornică să-și ducă mai departe cariera muzicală în România, planurile lor de viitoare și-au spus cuvântul în ceea ce îi privește.

Cântăreața a anunțat despărțirea public, în urmă cu câteva săptămâni, însă până în acest moment separarea nu s-a produs pe cale legală. Artista a mărturisit că a rămas în relații bune cu acesta.

După separarea de Traian, Andreea a fost surprinsă recent alături de noul ei iubit.

Primele imagini cu Andreea Antonescu și iubitul ei

Andreea Antonescu și iubitul ei au fost surprinși de paparazii Spynews într-un local din Capitală. Cei doi nu au fost deloc discreți cu gesturile tandre și și-au dat frâu liber sentimentelor.

Fără să le pese de prezența celorlalți, ei s-au sărutat în public ca doi veritabili îndrăgostiți. Imaginile cu aceștia au ajuns deja în atenția fanilor artistei.

Potrivit site-ului spynews.ro, actualul partener al vedetei este Ștefan Manolache, reporter la emisiunea Acces Direct de la Antena 1. Ștefan are 26 de ani, fiind astfel o diferență de vârstă de zece ani între el și celebra sa iubită, componenta trupei Andre.

Sursa: impact.ro