Un elev din Olt a dispărut. Poliția face apel către populație

0
2382

Polițiștii din Olt caută un tânăr, de 16 ani, din comuna Scărișoara, județul Olt, care, a plecat din internatul colegiului, al cărui elev era, și nu a revenit până în prezent. Persoanele, care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

 Joi, 26 septembrie., un bărbat, de 43 de ani, din comuna Scărișoara, județul Olt a sesizat faptul că fiul său, Naidin Denis Bernando, de 16 ani, a plecat voluntar din internatul unui colegiu din municipiul Caracal, către o destinație necunoscută.

„Din primele verificări, se pare că la data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 7.20, minorul a strâns hainele pe care le avea într-un troler albastru și a plecat din incinta internatului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu. Semnalmente tânărului sunt: 1,70 metri înălțime, păr blond, tuns scurt, ochi căprui, constituție atletică.

În momentul plecării acesta purta blugi bleumarin, hanorac de culoare verde și pantofi sport albi, având asupra sa un troler.

Polițiștii au demarat activitățile de căutare a tânărului.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!