Poza de pe pagina de Facebook a Luizei, care a revoltat lumea! ”Apare unul dubios”

0
1141

Deși familia Luizei Melencu a anunțat că a închis pagina de pe facebook a tinerei, există un cont cu numele ei în care apar mesaje și mai multe imagini cu fata.

Cazul Luizei Melencu și al Alexandrei Măceșcanu, cele două tinere răpite de Gheorghe Dincă, despre care bărbatul a mărturisit și că le-ar fi ucis, a stârnit interesul a mii de oameni, astfel încât multă lume încearcă să se implice acum în găsirea indiciilor care să demonstreze teoria conform căreia cele două fete sunt în viață.

Pe grupurile dedicate celor două victime ale lui Gheorghe Dincă de pe paginile de socializare circulă de câteva zile o poză a unui băiat, care spun unii, ar putea să fie un personaj cheie în cazul Luizei.

Poza băiatului este pe un cont care are numele Luizei Melencu, un cont fals cel mai probabil, mai ales că pe respectiva pagină poza de profil s-a tot schimbat în ultimele zile. ”Pe contul Luiza V Mihaela iarăși și-a schimbat poza de profil…În pozele ei apare unul dubios. Aceasta poza apare și la unul din lista prietenilor ! Priviti”, este mesajul de pe grup, care însoțește mai multe capturi cu poze de pe pagina de facebook cu numele Luiza Mihaela, așa cum îl avea și victima lui Gheorghe Dincă.

”Cineva face conturi în numele ei și se joacă!”, ”Rușine pentru astfel de oameni care chinuie familia Luizei”, sunt doar câteva dintre mesajele de la respectiva postare. Însă mulți sunt cei care s-au apucat să-l caute pe tânărul din poză și să descopere legătura lui cu Luiza Melencu.

Sursa: wowbiz.ro