Ce stațiuni preferă pensionarii olteni

0
294

Zeci de pensionari din judeţ sunt aşteptaţi să achite sau să ridice gratuit biletele de tratament solicitate şi alocate pentru cea de-a XIII-a serie la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Olt, prezentarea în staţiuni fiind în intervalul 20-24 septembrie 2019.

 Casa Naţională de Pensii (CNP) a alocat 189 de bilete de tratament pentru această serie în unitățile hoteliere aparținând societăților comerciale cu care CNP a încheiat contracte în anul 2019 cât și unitățile Societății Comerciale de Turism Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă. Biletele sunt repartizate astfel: Olănești-44 bilete; Govora -29 bilete; Herculane-18 bilete; Călimănești-17 bilete; Covasna-16 bilete; Căciulata-14 bilete; Felix-10 bilete; Amara, Bala și Eforie Nord, câte șapte bilete pentru fiecare stațiune, Buziaș- șase bilete; Mangalia- cinci bilete; Pucioasa- patru bilete; două bilete în stațiunea Tușnad, două bilete la Vatra Dornei și un bilet la Neptun.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt în zilele de luni și miercuri până în data de 16 septembrie 2019, inclusiv.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 17 septembrie 2019 și se vor vinde în data de 18 septembrie 2019.