Răsturnare de situație în cazul Caracal

0
814

Situația se complică în cazul Caracal. Sunt așteptate audieri bombă a unor persoane care au fost implicate încă din primul moment în această tragedie.

Este o zi de foc pentru poliţiştii şi procurorii care au fost implicați încă din primul moment în cazul Caracal. Cei care s-au ocupat de cazul Alexandrei Măceșanu și au reacționat extrem de greu după ce aceasta a apelat serviciul de urgență 112 sunt așteptați să răspundă tuturor întrebărilor. Potrivit Antena 3, ei  vor fi audiaţi de către procurorii Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie.

Mai exact, este vorba despre polițiștii care au acționat în zilele de 24 iulie (ziua în care Alexandra a dispărut) și 25 iulie, ziua în care Alexandra a sunat la 112.

Printre cei care vor fi luați la întrebări se numără Liviu Vasilescu, procurorul de la DIICOT Craiova. Nu scapă de audiere nici fostul șef al Poliției Caracal și soția acestuia care era comisar șef la Secția de Poliție Osica de Sus și avea în surbordine postul de Poliție de la Dobrosloveni.

Trebuie amintit că Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu pe data de 25 iulie, în jurul orei 12,00, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112.

Sursa: capital.ro